Ordersystemen


De PoS computer(s) kan worden geinstalleerd met diverse software en modules. Deze zijn zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.

Nieuwe generatie met nieuw besturingssysteem onder windows 7 en windows 8. Dit is een nog krachtiger versie dan de voorgaande dosversie, en kan ook uitgevoerd worden met een touchscreen zodat volledig ergonomisch gewerkt kan worden.
Dit is een eenvoudig programma om uw inkomsten en uitgaven te controleren en beheersen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Dit programma kan rechtstreeks gekoppeld worden aan uw Kan Yee Order Systeem
Handige tool om uw data backup te maken en op te slaan.
Handige programmatuur voor kleine winkels en detailhandel. Tegelijkertijd meerdere mensen kunnen helpen per verkoper. De juiste verkoopgroepen selecteren en alle soorten betalingen kunnen registreren. Geheel aangepast aan uw wens.
Voor het registratie van gewerkte uren per project per werknemer met bijhouden van vakantiedagen, verlof, verzuim en andere vakantie uren ter ondersteuning van loonadministratie en projectregistratie.